Despre Noi

Kayakingtours.md este parte a companiei Hai la Ţară, creată în anul 2013 şi care are drept  scop crearea unui model scalabil şi durabil pentru turismul receptor din Moldova. Fiecare gospodărie din mediul rural, de obicei are 2 case: una mică și veche, unde au trăit bunicii și o casă nouă. Locuitorii preferă să trăiască în casa mică, în timp ce Casa Mare este considerată pentru oaspeți. Compania noastră și-a propus drept scop să creeze o infrastructură pentru găzduirea turiștilor în baza resurselor existente şi să dea posibiltatea locuitorilor din sate să aibă un venit adiţional, din darea în arendă a spaţiilor sale de locuit.

Astăzi, Hai la Tara este o rețea de 275 de case de vacanță în 72 de localități, unde oricine se poate caza și explora țara. Experiența a arătat că numai oferta de cazare nu a fost suficientă pentru a atrage turiștii în mediul rural, căci pe lîngă locul de cazare, turiştii au nevoie de experienţe noi, de activităţi interesante, iar acestea, cu siguranţă, sunt foarte puţine.

Încercând să satisfacem nevoile pentru cererea în creștere, trebuia să ne adaptăm la ceea ce-şi doresc cu adevărat turiștii și să continuăm să facem ceva unic. Este uimitor, dar astăzi chiar și localnicii nu știu ce ar putea oferi această țară. Și suntem mândri că suntem printre primii care dezvoltă ofertele de turism local pentru Dumneavoastră.

La data de 20 mai 2021, compania noastră deține kayakuri pentur 130+ persoane, 3 remorci pentru kayakuri si biciclete, peste 30 de biciclete și multipli parteneri gata să vă ajute să descoperiţi Moldova şi să Vă îndrăgostiţi de ea aşa cum o vedem noi!