Tur de jumătate de zi – 4 ore Slobozia Dusca

Descrierea traseului

Punctul de pornire al turului este la baza Kayakingtour din Vadul lui Voda, de unde grupul va fi transportat în direcția de sus a rîului, spre Slobozia-Duşca, unde va fi punctul de start al kayaking-ului. Pe întreaga durată a traseului, vom merge în direcția de jos a rîului și vom reveni la baza de la Vadul lui Vodă.

Distanța de kayaking: 11 km

Nivel de dificultate: mediu

Notă: în cazul vînturilor din sud-vest, această rută devine provocatoare și dificultatea crește de la mediu la mare. Acest tip de vînt bate destul de rar.

Durata: 4 ore
Timpul pe apa: 2-2.5 ore, restul timpului este pentru instructiuni si transfer.

În weekend, este posibil sa fie organizat transport suplimentar din Chișinău și înapoi pentru un adaos de 10 eur/pers, pentru un grup de cel puțin 15 persoane.

Itinerarul

Când grupul este format, acesta este transportat de la Baza Kayakingtours din Vadul lui Vodă la Slobozia-Dușca, unde va fi punctul de start al kayaking-ului. Înainte de a începe traseul, grupul va fi intruit în ceea ce ține securitatea pe apă și regulile de folosire a caiac-urilor

 • cum se așează în caiac;
 • cum se coboară din caiac;
 • cum să vîslește corect;
 • cum puteți vira la stânga-dreapta;
 • specificul locului din spate și din față;
 • cum să opriți și să parcați caiac-ul;
 • altele

Fiecare participant își duce caiac-ul de la remorcă la râu (20 de metri).

Odată ce instruirea a avut loc, fiecare participant semnează un accord de răspundere pentru siguranța sa și a celorlalți participanți din barca lui (ei).

Nu există absolut niciun risc pentru persoanele care nu pot înota. caiacurile pe care le folosim sunt foarte stabile, iar in 4 ani de experiență nu am avut niciun caz să se fi rsturnat barca. Vestele de salvare profesionale vor asigura siguranța articipanților pe barcă.

Viteza medie a fluxului apei este de aproximativ 4-5 km/oră.

Grupurile, de obicei, organizează 2 opriri pe parcursul traseului, pentru a se bronza, scălda sau pentru a-și lua prînzul.

După finalizarea treseului, fiecare participant returnează caiacul într-o formă curate, și își duce barca la remorcă.

Ce include prețul?

 • caiacul;
 • vesta de salvare;
 • Instrucțiuni privind securitatea pe apă și regulile de utilizare a caiacului;
 • Transportarea grupului și a caiacurilor de la Baza Kayakingtrous din Vadul lui Vodă la Slobozia-Dușca.

Ce să luați cu Dvs?

Caiac înseamnă expunere la soare. Vă recomandăm să vă asigurați că aveți următoarele lucruri:

 • costum de baie și cremă de protecție solară – dacă doriți să vă bronzați frumos! sau cămașă cu mâneci lungi și pantaloni lungi, dacă doriți să vă protejați de soare (recomandat);
 • pălărie, chipiu pentru protecția capului de insolație (pălăria este recomandată pentru a acoperi gîtul și urechile), bandana pentru a acoperi gâtul;
 • ochelari de soare;
 • încălțăminte confortabilă pentru a intra în apă;
 • Cremă anti-țînțar / spray (numai dacă intenționați să rămîneți peste noapte undeva);
 • sticlă de apă;
 • mănuși (la dorință);
 • pachet cu zip-lock sau cutie care se închide ermetic – pentru a proteja telefonul mobil / aparatul foto de umezeală.
 • medicamente specifice (dacă sunt necesare).

Mîncare și apă potabilă

În acest tur, organizatorul nu asigură niciun fel de mâncare pentru grup. De asemenea, pe durata traseului, nu există apă potabilă.

La cerere, există posibilitatea oferirii serviciului de catering, pentru o taxă adițională, iar prețul depinde de meniurile convenite. Echipa kayakingtours.md a organizat locuri de popas cu mese/scaune de-a lungul traseurilor, unde participanții pot lua prînzul. Aceste locuri sunt marcate și pot fi ușor observate fiind în barcă.

Alcoolul și droguri

Orice formă de consum de alcool pe rîu sau urcarea în caiac în stare de ebrietate este strict interzisă, iar banii achitați pentru tur nu vor fi returnați. Consumul oricărei forme de droguri este strict interzisă.

Mărimea grupului

Mărimea standard a grupului este de 5-20 persoane. În cazul unui grup de peste 40 de persoane, prețul se va recalcula, din cauza costurilor logistice mai mari.

Numărul maxim de participanți pe care îl putem procesa: 65 persoane pe caiace + 45 de biciclete (vezi excursii cu bicicleta).

Copii

De la 2.5 pana la 7 ani participa gratuit, cu conditii ca sunt ambii parinti.
De la 8 pana la 12 ani – reducere 50%.
13 si in sus – ca persoana matura.

Caiacurile noastre

Folosim cele mai bune caiacuri, produse în perioada sovietică cu 2 și 3 locuri.

Taimeni 2. Caiacurile cu două locuri sunt fabricate din bază de aluminiu și sunt învelite în husă din PVC special. Încărcarea maximă a caiacului este de pînă la 250 kg. Caiacul are o lățime de 85 cm și o lungime de 5 metri. Acest tip de caiac este foarte bun pentru traseele de mai multe zile, cînd este nevoie să iai cu tine în barcă cortul, sacul de dormit, produse alimentare și multe alte lucruri necesare. Greutatea caiacului: 24 kg.

Taimen 3. Caiacul cu 3 locuri, are o secțiune în plus comparative cu cel de 2 locuri, Acest tip de caiac este mai rapid decît cel cu 2 locuri, dar are mai puțin loc pentru bagaje, care ar fi necesare pentru tururi de mai multe zile. Greutatea caiacului: 28,5 kg.

Mai multe detalii găsiți în secțiunea Flota noastră.

Protecția mediului și responsabilitatea socială

Suntem responsabili pentru natura curată din jurul nostru. Și întotdeauna oferim niște saci de gunoi pentru fiecare participant al turului. Principala regulă – să lăsăm mai puțin gunoi decât am găsit.

Partea minunată a tururilor cu caiacul, este că puteți vedea locuri unice, vizitate de foarte puțini oameni. La prima vedere, multe dintre aceste plaje arată curat, dar dacă vă uitați mai atent, adesea veți putea vedea urmele civilizației cum ar fi pungi, plastic, polistiren și gunoi care plutește pe apă.

În cazul dacă găsim gunoi, îl vom ridica și lua cu noi în barcă, mai ales în cee ace ține polistirenul, care devine practice iposibil de strîns, daca se desrinde pe bucățele mici. în tururile noastre, caiacul nu este foarte încărcat cu bagaje, de aceea întotdeauna va exista sufficient loc, pentru a pune sacii de gunoi.

Atunci cînd nu va fi posibil de luat toate pungile de gunoi cu noi în caiac, vom colecta gunoiul pe mal și vom notifica colegii noștri să evacueze gunoiul pe uscat.

Oferta Durata Numărul maxim de persoane Preț standard

Tur de jumătate de zi: Slobozia-Duşca - Vadul lui Voda - 4,5 ore

Experiență inedită –  călătoriți pe Nistru cu caiacul . Oferta originală vă permite să economisiți costurile și să veniți cu familia la Vadul lui Vodă cu propriul transport sau să folosiți transportul local. Vă vom transporta de la baza noastră spre Slobozia-Duşca, unde veți începe turul cu caiacul. Punctul final al traseului va fi la baza Kayakingtours din Vadul lui Vodă. În plus, putem organiza transferul de la /spre Chișinău / Orheiul Vechi  la cerere, pentru un extra cost.

4,5 ore

60

20€

Luni, Marți, Miercuri, Joi

25€

Vineri, Sîmbăta, Duminica
Offer

Tur de jumătate de zi: Slobozia-Duşca - Vadul lui Voda - 4,5 ore

Experiență inedită –  călătoriți pe Nistru cu caiacul . Oferta originală vă permite să economisiți costurile și să veniți cu familia la Vadul lui Vodă cu propriul transport sau să folosiți transportul local. Vă vom transporta de la baza noastră spre Slobozia-Duşca, unde veți începe turul cu caiacul. Punctul final al traseului va fi la baza Kayakingtours din Vadul lui Vodă. În plus, putem organiza transferul de la /spre Chișinău / Orheiul Vechi  la cerere, pentru un extra cost.

Duration

4,5 ore

Max pers

60

Price

20€ Luni, Marți, Miercuri, Joi

25€ Vineri, Sîmbăta, Duminica

Book this tour

  numarul de adulti, 13 ani si in sus
  copii intre 8 si 12 ani inclusiv
  copii intre 2.5 si 7 ani inclusiv

  Unnamed Road, Moldova

  L743, Moldova